Hotellstädare sökes till skidsäsong 2021 Abisko Turiststation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

STF Abisko Turiststation ligger i Abisko Nationalpark, 20 mil norr om Polcirkeln och är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation. Här har vi bedrivit besöksverksamhet sedan 1903. Vi ca 400 bäddar fördelade på hotellrum, vandrarhemsrum och stugor. Vår Restaurang Kungsleden är KRAV 2-märkt, vår när-/uthyrningsbutik Fjällboden är KRAV-märkt. Vi bedriver även lift- och guideverksamhet. Vissa av de guidade turerna har märkning ”Nature’s best”. Våra besökare kommer från hela världen, året runt. Att jobba hos oss i vår bransch och vår organisation är mycket mer än ett jobb, det är en livsstil. Det ställer också krav. Gästernas förväntningar är stora och vi förväntas vara omtänksamma, nyfikna, äkta, professionella och engagerade. Stor fritidsbonus är vår unika placering mitt i en nationalpark i norra Lapplandsfjällen. Vi har naturen lättillgänglig direkt utanför dörren. Den väntar på dig, redo för stora som små äventyr!  
  

Vi söker nu personal med erfarenhet av hotellstäd med start omgående.

Anställningen är en säsongsanställning på 85%. 
Startdatum: ca 22 mars 2021
Slutdatum: ca 18 april 2021


Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med alla förekommande uppgifter inom housekeeping. Vi städar allmänna ytor, hotellrum, vandrarhem och stugor. Jobb i tvätteri förekommer också. Vi jobbar både inomhus och ute i stugbyn.
Arbetstiden är vanligtvis mellan klockan 06.30 och 15.00. Variationer i arbetstiden kan förekomma, såväl som andra uppgifter än städ. 
Hos oss är du anställd av anläggningen och vi har ett samarbete mellan avdelningarna.

Vem är du?
 
Du har ett öga för detaljer såväl som helheten, trivs med högt tempo och ser en stor stolthet i att hålla vår anläggning och vårt boende i gott skick. Du är serviceinriktad och brinner för att ge det där extra som sätter guldkant på våra gästers upplevelse.
Du har lätt för att lära dig rutiner och ta både muntliga och skriftliga instruktioner. Du är flexibel, ser vad som behöver göras och kan prioritera det viktigaste om tiden är knapp. Du är en lagarbetare som ser till hela anläggningens bästa, samtidigt som du lätt kan jobba själv och ta eget ansvar.
Du har erfarenhet hotellstäd och talar svenska och engelska flytande. B-körkort är meriterande. 
Jobbet kan vara fysiskt krävande.


Vi erbjuder:
 
En unik och inspirerande arbetsplats där du får chansen att uppleva en vinter som du sent kommer att glömma! Träffa nya vänner, njut av frisk luft och ta vara på dina lediga dagar ute på fället!
Möjlighet finns att hyra personalboende i enkelrum med egen dusch och toalett i anslutning till arbetsplatsen. Kök och sällskapsytor delas tillsammans med dina kollegor. Observera att vi inte har några djurtillåtna rum.

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa hos oss. Vi följer HRF:s avtal.


Ange minst två referenser i din ansökan. 


Läs gärna mer om oss på https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/
https://www.facebook.com/stfabisko/

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev.

Ansökan