Grupp- och eventansvarig till Kebnekaise fjällstation , sommar 2021

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


Vi söker en Grupp-och eventansvarig!
Har du värdskap i fokus? Gillar du erbjuda service i världsklass? Är du social och stresstålig, effektiv och noggrann? Är du redo för ett äventyr där arbete förenas med härlig fjällmiljö?!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med drygt 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.
 
Inför sommarsäsongen 2021 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp så det är ett grundkrav att du trivs med att arbeta i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs.
 
Arbetsuppgifter
Vi söker just nu efter dig som vill ansvara för våra grupper och event.

Arbetsuppgifterna består bl.a av att i samarbete med vår centralbokning ansvara för våra gruppbokningar. Du blir vårt ansikte utåt gentemot våra grupper och får därmed en mycket viktig roll i att skapa en välkomnande atmosfär. Det är du som på plats planerar koordinering utifrån gästernas önskemål om logi, måltider och aktiviteter för att få till en så bra helhetsupplevelse som möjligt för våra gäster. Du är också en del av ordinarie bemanning i vår reception.
Vi har också några återkommande årliga event såsom ex Keb Classic sommar/vinter,  ett maraton och en skidtävling i det mindre formatet. I dessa förväntas du vara en drivande kraft tillsammans med tävlingsansvarig.  
 
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och/eller i reception. Då du kommer arbeta i olika system är du en god datoranvändare. Kassavana och erfarenhet av bokningssystemet Hotsoft och kassasystemet Cesar är meriterande. Din förmåga i tal och skrift i svenska och engelska språket är god.
Som person tar du initiativ, ansvar och är lösningsfokuserad. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt samt är flexibel, lyhörd för din omgivning. Du har lätt att bygga förtroendefulla relationer. Du är prestigelös och har förmåga att arbeta i grupp liksom självständigt.


Övrigt som är bra att veta:
  • Säsongen sträcker sig mellan den 22:a juni och den 19:e september. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, men i nödfall kan detta frångås. Har du sådana behov kring period så skriv det i din ansökan.
  • Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
  • Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
  • Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. Boende i rum två och två.

Kallelse till intervju via telefon/digitalt sker löpande.
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor kontakta receptionschef Therese Sifvert therese.sifvert@stfturist.se
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/

Ansökan