Kock till Storulvåns fjällstation, vinter 2020

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

 
Mitt ute på  fjället hittar du Svenska turistföreningens fjällstation Storulvån, men ändå knappt en timme från Åre. 
 
Vid vägs ände ligger Storulvån, som är både en inkörsport till STFs övriga fjällstationer i Jämtlandsfjällen men också en oas, en mötesplats och ett aktivitetscentrum för den som gillar friluftsliv. Fjällstationen bjuder på en skön mix av pulshöjande aktiviteter, hisnande toppturer, intressanta kvällsarrangemang, barnveckor och inte minst en matupplevelse baserad på lokala råvaror. 
Med kort varsel söker vi nu en självständig kock som brinner för att laga god mat med fjällutsikt! Du kommer att ingå i ett köksteam som består av kökschef, fem kockar och två bagare. Säsongen börjar 10 februari. 

I Jämtlandsfjällen är våra gäster många, och vi brinner för att skapa fantastiska fjällupplevelser för var och en. Intresset för friluftsliv delar vi inte bara med våra gäster, utan också med varandra. Restaurangen serverar allt från frukost, våfflor, hembakat fikabröd, lunch och middag. Måltiden är en viktig del i den totala fjällupplevelsen för våra gäster och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Som kock på STF  har du ansvar över att maten håller en hög och jämn kvalitet. Vi vill att du lagar god och smakrik mat som även är en njutning för ögat. Ditt hantverk baseras på lokala råvaror, där vi i många fall har mer långtgående samarbeten med leverantören än bara leverans av själva råvaran. 


För att passa in i vårt team ser vi gärna att du:

  • har utbildning och yrkesvana som kock
  • är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar
  • har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig
  • har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete

Rekryteringen sker löpande  så skicka din ansökan redan idag! Bifoga personligt brev, CV samt två referenser.
Övrigt:
Lön i enlighet med HRF. Du är inackorderad på arbetsplatsen vilket innebär att du bor och äter på anläggningen där du jobbar.
Anställningen är en säsongsanställning från 10 februari till 28 april. 

För mer information:

www.svenskaturistforeningen.se/storulvan
Eller låt dig inspireras på instagram @stffjallkock

 

Ansökan